Scanner dentar CORiTEC i3Dscan color. A productive, flexible and future-proof scanner.

  Noul model CORiTEC i3Dscan color de la imes-icore este cel mai nou si cel mai inovativ scanner dentar 3D.

  CORiTEC i3Dscan color creat pentru cei ambitiosi .

  CORiTEC i3Dscan color a fost special conceput pentru a obtine maximum de productivitate in munca de laborator zilnica. De acum incolo, depinde doar de utilizator sa decida daca doreste sa pregateasca o scanare de textura monocroma sau colorata. Decideti pentru dumneavoastra ce mod de scanare se potriveste cel mai bine stilului propriu de lucru. Decideti-va daca doriti sa scanati cu capacul deschis sau inchis. Economisiti timp considerabil cu axa Z complet automata.

  CORiTEC i3Dscan color ghideaza automat obiectul care urmeaza sa fie scanat in campul de masurare. Insurubarea placilor de distantare, care este cunoscuta de la alti producatori, precum si de modelele optice inteligente anterioare, este acum eliminata. Timp pe care il puteti folosi mult mai bine in alta parte. In plus, manipularea devine mult mai usoara. Prin utilizarea unui ecran tactil, cele mai importante intrari pot fi facute direct pe scaner.

  Pe lânga economia de timp, producatorul a pus un accent deosebit pe confortul utilizatorilor. Cu o deschidere de 180 de grade, CORiTEC i3Dscan color ofera un spatiu de lucru considerabil, iar controlul imbunatatit al motorului permite o deplasare lina si rapida a motorului.

  Placa mare de sistem a scanerului gazduieste direct toate articulatoarele stabilite. Este capabil de a digitaliza arcada maxilara legata de craniu in pozitia corecta (condyle) pentru articulatoarele de la Amann Girrbach Artex®, Baumann® Artist / arTO®, GAMMA® Reference, SAM® Axiosplit, WhipMix Denar® si KaVo Protar®. Articulatoarele de la alti producatori sunt scanate cu valori medii. Suportul de cauciuc fara alunecare de pe placa de sistem asigura o pozitie stabila, care seamana usor cu o placa turnanta. Veti fi, de asemenea, incantati de domeniul extins al accesoriilor de livrare. Un adaptor multiDie, precum si un suport pentru afisare pentru scanarea impresiilor Triple Tray®, fac parte integranta din accesorii de acum incolo. Designul de inalta calitate si liniile armonioase rotunjesc CORiTEC i3Dscan color .

  CORiTEC i3Dscan color specificatii tehnice:
  . Dimensiune (B x H x T) mm: 455 x 430 x 420
  . Câmp de masurare (X x Y x Z) mm: 80 x 60 x 85
  . Precizie (conform ISO 12836): 6 µm
  . Rezolutie 1,3 MP

  CORiTEC i3Dscan color timp de masurare completa maxilara:
  . Scanare: 16 sec
  . Postprocesare: 13 sec
  . Total: 29 sec

  CORiTEC i3Dscan color timp de masurare un singur dinte:
  . Scanare: 25 sec
  . Postprocesare: 9 sec
  . Total: 34 sec

  CORiTEC i3Dscan color timp de masurare punte cu 3 elemente:
  . Scanare: 33 sec
  . Postprocesare: 22 sec
  . Total: 55 sec

  CORiTEC i3Dscan color caracteristici:
  . Articulaatore scanare - da
  . multiCase - da
  . secondDie - da
  . multiDie - da
  . Scanarea texturilor (monocrom) - da
  . Scanarea texturilor (culoare) - da
  . Triple Tray® scanare de amprente - da
  . Z-axa complet automatizata - da
  . Ecran tactil - da
  . Sertar de unelte de system - da
  . Tensiunea de alimentare: 100 - 240 VAC, 50/60 Hz
  . Interfete : 1x USB
  . Culoarea carcasei: alb negru
  . Windows 7/8/10 64-Bit compatibiltate sistem de operare- da
  . Compatibilitate cu Exocad® DentalCAD - da
  . sistem complet deschis: da

  exocad ca software-ul CAD dentar este complementul ideal pentru scanerul dentar CORiTEC i3Dscan color simplificand tehnologia digitala stomatologica pentru incepatori prin intermediul unui ajutor coordonat, pas-cu-pas a fluxului de lucru si cu o interfata intuitiva. exocad a fost dezvoltat în stransa colaborare cu tehnicieni dentari cu experienta si specialisti in software si se bucura de un nivel ridicat de acceptare atat in randul incepatorilor cat si a expertilor digitali. De la design-ul simplu de copiere pentru o deschidere mare, la fabricatia unei punti anatomic redusa cu sprijin-implant, la restaurare complet anatomica, exocad este ghidul tau de economie de timp cu un rezultat perfect. Prin scanarea unei înregistrari a muscaturii, model de situatie sau de wax-up, este asigurat suportul ceramic optim. Pozitia modelelor articulate este precis transferata de la articulator fizic la articulatorul virtual.

  CORiTEC i3Dscan color este pe deplin sustinut de software-ul exocad fara restrictii. Langa aplicatiile standard, cum ar fi coroane, punti si telescoape, functii extinse sunt disponibile, ex: articulator virtual, punti direct insurubate pe implant / bari, bonturi individuale dintr-o bucata, gutiere etc.

  Un alt avantaj al acestei combinatii este candoarea completa, deoarece NU EXISTA TAXE DE LICENTA nici pentru scaner, nici pentru software-ul exocad.

  CORiTEC i3Dscan color. A productive, flexible and future-proof scanner.

  i3Dscan color has been especially designed for achieving a maximum of productivity in the daily laboratory work. From now on it is up to you to decide whether you.

  Wish to prepare a monochrome or color texture scan. Decide for yourself which scanning mode suits your working style best. Decide for yourself whether you wish to scan with an open or closed lid. Save considerable time with the fully automated Z-axis. The i3Dscan color automatically guides the object to be scanned into the measuring field. Screwing on spacer plates, which is known from other manufacturers as well as the earlier imes-icore models, is now dispensed with. Time which you can use far better elsewhere. Additionally the handling becomes signifi cantly easier. By using a touch display the most important entries can be made directly on the scanner..

  In addition to time-savings, imes-icore has also placed a special emphasis on user comfort. With its 180 degree opening the i3Dscan color offers considerable working space and the improved motor control allows smooth and fast motor travel. The large system plate of the scanner directly accommodates all established articulators. The slip-free rubber mat on the system plate provides for stable standing. You will also be delighted by the extended scope of delivery. A multiDie adapter as well as an impression holder for Triple Tray® impression scan are inclusive parts of the accessories..

  Technical Data:
  .Dimension (W x H x D) 455 x 430 x 420 mm
  .Measuring field (X x Y x Z) 80 x 60 x 85 mm
  .Resolution 1,3 MP
  .Accuracy 6 µm ISO 12836
  .Weight 23 kg
  .Power Supply Voltage 100 - 240 VAC, 50/60 Hz
  .Interfaces 1x USB
  .Scope of delivery
  .1 x i3Dscan color
  .1 x Object holder
  .1 x multiDie adapter
  .1 x Triple Tray® impression holder
  .1 x 3D calibrations model
  .1 x USB cable
  .1 x Mains cable
  .1 x Data carrier

  Masini de frezat CAD/CAM producator imes-icore Germania
Scannere 3D

Dental milling machines from imes-icore